Diensten

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw financiële zaken door ons te laten overnemen.

  • Budget coaching:

U houdt uw eigen financiële vrijheid en wij begeleiden u om orde op zaken te stellen, samen stellen wij een plan van aanpak op om de inkomsten en uitgaven weer in balans te krijgen.

U onderhoud zelf de contacten met schuldeisers.

  • Budgetbeheer:

De financiële zorgen geeft u uit handen aan ons. Wij gaan uw maandelijkse inkomsten ontvangen op uw eigen rekening bij ons en wij betalen daar uw maandelijkse vaste lasten en een leefgeldrekening voor uw leefgeld. Daarbij kijken wij naar alle financiële mogelijkheden om geld over te houden waarvan de schuldeisers kunnen worden betaald en zien wij er op toe dat er geen nieuwe schulden ontstaan. Uiteraard bieden wij u op elk moment inzicht in uw rekeningen via een beveiligde inlog link op de website.

  • Bewindvoering:

Voor vrijwillig beschermingsbewind kan worden gekozen indien er sprake is van problemen die ontstaan zijn door lichamelijk of geestelijke beperking. Of ter voorkoming van financieel misbruik door derden. Ook kan voor deze vorm worden gekozen indien er problematische schulden zijn.

Vrijwillig beschermingsbewind wordt uitgesproken door de kantonrechter. Indien u onder bewind staat zijn wij volledig verantwoordelijk voor uw financiën, dat betekent dat wij (in overleg met u) al uw financiële zaken voor uw beslissen.

Ook bij deze vorm krijgt u bij ons uw eigen rekening voor de inkomsten en uitgaven en een leefgeldrekening . Uiteraard bieden wij u op elk moment inzicht in uw rekeningen via een beveiligde inlog link op de website.